Saturday, January 21, 2012

feeling hari raya pula

assalamualaikum semua
selamat hari sabtu





kelasss kau jah, dah berapa kurun tak update
dasar pemalas takde mood kering idea, semua ada

ohh ye, saya cuti lagi! yeehuuu!
ahad lepas balik hostel, then rabu malam dah balik rumah semula sebab no more class yeehuuu!!
saya first time balik rumah naik kenderaan awam ye semua
seumur hidup, tak pernah pun. but naik train, not bus.
bus is just like prohibited by my father :))

ohh ye, hari isnin chinese new year kan?
tapi saya rasa cam feeling feeling nak raya pula
macam ada big day  je nanti :p
sebab semalam fikir2 dengan mama nak masak apa, nak buat apa cuti raya cina ni
today my father and adek lelaki balik rumah juga bercuti, so that's why :)

saya takde bahan terkini yg menarik nak cerita, just a privacy stories je
about my final year, well, last year study kot -,-

and, sewaktu di hostel, saya sangat homesick
makan sorangsure menitik air mata berjujuran, seriously, tak tipu
first day masuk hostel, petang tu nasib baik the boyfie, misha call.
kemudian kami berpusu ke jusco cheras selatan berkaraoke
terima kasih untuk itu kawan :)
that's why i love u more than semua..

ok, malam ni saya update lagi. (tipu)
bye!

2 comments:

haney said...

teringin nk tembam ke kina? hehe

~kiinaa~ said...

dah penah dah dulu.
no thank u but sometimes the old me looks better than now :))