Sunday, January 8, 2012

Day 25 – Who are you?

assalamualaikum ",

i continue my 30 days challenge with day 25. who i am? i give u my facts...

my name is sakina, just 1 word ;)

i was born on 3rd november 1989

i was originally from perlis

now i study at unikl bmi

tidak lah terlalu peramah, tidak juga sombong

kalau kenal, maka kenal lah

benci pengkhianat, sekali saya dapat tau, jaga kamu

benci orang yg suka ambil kesempatan. owh, time kau senang kau ke mana2 je, time nak mintak tolong, nampak je muka aku.. ciss kek sungguh manusia jenis ni

suka kunyah ais tapi sejak kemarin macam dah slow down tapi bibir panas je tak dapat ais~ pfft~

kadang2 suka makan, kadang2 suka tak makan..

caffeine makes me crazy, i can't sleep well, my body shake!

yes i do have boyfriend since 4 years, 4 months, 4 weeks and 2 days ;))

however, family comes first. ^^

i love my late tok so much, because she's acted really like a mother and more. but mama is always number 1 :)

i don't like pet. kucing ke arnab ke apa ke, sorry, not for me!

saya tak pandai melayan kiddo, and tak berapa berminat terhadap mereka! ohh my! why i don't have sifat itu? :(

tapi saya suka tengok kiddo, kalau yg terlalu comel tu, jaga kamu.. saya picit kamu~

benci kan kekotoran, tempat yg semak, tak kemas.

ehh banyak nya saya dah taip, nanti habis rahsia..

bye!


oh ye lagi satu, saya suka make up but at some ocassion only. hello! tak kan pergi class pun nak make up sampai setengah jam? my god!

6 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

yer sama laa, saya tak suka kucing..tak tau kenapa saya penakut ngan kucing hehehe

~kiinaa~ said...

echa penakut, kite cm geli :p

Miss FafazAdnan said...

samelah kita. suka mkn aisss ! fav! huhu

~kiinaa~ said...

haa, maksud nya tak pelik lah kan ^^

Fafa Adnan said...

same laa. kita pun suka makan ais! ada gang! :DDDD

~kiinaa~ said...

amboi, kembar ni sama je kan habit :p