Sunday, January 22, 2012

it's about the future in future

assalamualaikum ",

tajukje dah macam entah apa apa kan? :p

saya baru je layan video baru matluthfi tadi after download last 3 4 days :)

it's a HELL HELL YES and i am SO DAMN AGREE with him!

siapa belum tengok, sila la tengok dulu ",







"ya, mereka pohon besar, akar kuat sampai susah nak diubah.."

saya rasa matluthfi cuba bagi perumpamaan yg SANGAT BENAR dalam video baru dia tu

somehow you feel confuse, mana satu betul, somehow kita rasa betul jugak yg tu, betul jugak yg ni

ada akal, boleh beza kan sendiri.. boleh memilih mana satu yg benar

kita ada agama, jadi ada pegangan. boleh kan aplikasi kan dalam hal ni?

we have our own choice but TRY to be rational

Politik tidak boleh dipisahkan dari agama.


Pilihlah Parti yang bukan sahaja membawa kesejahteraan hidup di dunia ini sahaja tetapi juga mementingkan keselamatan dan kebahagiaan di Akhirat.

whatever it is, saya masih terasa sangat meloya melihat berita tv tempatan, same with the typical newspaper.
which i decided to run away from them.

frankly speaking, to be fair,  i did attend the government meeting with the rakyat. and it STILL annoying me.

im sorry but it's true from me.

u have your own reason, same with me.

as i never ask u to change your thought, so do u.

2 comments:

'Aisya Salim said...

betul. berita dgn newspaper skrang penuh dgn cerita politik. Aisya jdi malas nk tgok brita dn baca news. -,-

~kiinaa~ said...

kau kutuk aku, aku kutuk kau
ish kotor je +,+'