Tuesday, May 11, 2010

mama terbaek!



salam, hye, hello~~
a lil bit late actually to publish this entry about mother's day! but nevermind, better late than never kan?

a very very very happy mother's day to my mama!~~ i love u so much~ and i'm glad that i have u by my side...



also a very happy mother's day to all mother, mummy, mak, ibu, bonda, ummi outside ^_^

mama sy seorang yg very very funny, a lot of jokes, sporting, understanding, garang time kami anak2 dia kecik2 dulu, and banyak sangat tak terkata~

and, the very very sorry sebab ari tu muke mama bengkak sebelah tapi kami gelak2 sebab siyes time tu sangat cute~ wakakakaa~~ (gamba tak boleh di publish sebab tak boleh la =p)

mama sangat baek and understanding,, time sy tido krohh krohh sampai 11 pagi pun mama tak kejut kan, sebab dia tau buat penat je ulang kejut, susah nye sy nak bangun~heee~~mama jugak sangat rajin, tak penah lagi anak2 dia kebuluran,,

and,, and,, and,, semoga sehat selalu, dimurahkan rezeki, and jangan putus2 doa kan kami anak2 mu supaye berjaya dunia akhirat ^_<


mama's day is everyday!!! ^_^~~

3 comments:

ohmywtf said...

i agree...everyday is mother's day! :-)

Lun said...

every day is mother's day, so that i dont have to spent my money buy her a present

kiiinaa. said...

ohmywtf:yep2~~so give ur mom gift everyday =p

khairul:haha,kedekut!~ =p