Saturday, May 1, 2010

mia sara sangat comel!



ehem, korang tengok tak drama adamaya?
for me, cerita tu sangat bosan tapi kadang tengok jugak la kadang sebab nak tengok amani yang sangat comel tu~ stress gile kot tengok drama tu, tension je tengok dani yang obses isteri orang
zzzzzzzzzzzzzzz
but luckily ada mia sara nasuha aka amani yang cute tu..
ohh, she's adorable kan?



okay bye~

penutup sangat malas nak buat, idea selalu dah abes
=)p

2 comments:

.JueJay. said...

comel. oh, that girl :)

kiiinaa. said...

yup,sgt cute dgn rambut cenggitu kn =p