Thursday, May 13, 2010

='(

:::salam:::

sehat ke korang??

happy ke korang??

kalau ye, bagus laa ^_^




macam mane dengan saye?? ?
..............tak bagussss................




since saye mengalami demam yg panjang last two weeks, selere makan gone!! oleh itu, saye telah mengalami kehilangan berat badan lagi sebanyak 2kg..

adekah itu berite best?? actually best jugak sebab makin slim gitu tapiii akibat nye, mama saye mengatakan bahawe muke saye nampak pucat~~ oh damn~~~ @_@




and and and,, currently, i heard so many bad stories, which is much damn damn damn hurt~~ and saye rase seperti bahu ini sudah diletakkan dengan sebijik batu bata yg bapak besarr lagi berat gilerrssss ye!~~

dan selaen itu juge, saye sangat kecewe, saye sangat penat, saye sangat sedih, saye sangat lesu, saye sangat tah pape tah,, saye rase sangat down down down down, ehh teringat pulak amani nyanyi lagu ni dalam adamaya,, huahuahua





okay, bosan kan sebab saye pun tengah rase nothing and nothing to be updated right now, no latest story to be gebang,, jadi ini lah saje yg dapat dibebelkan buat mase sekarang..

hah,, cute jugak kan icons gambar atas ni, hehe

babai, korang semua, enjoy ur lyfe~~

3 comments:

.JueJay. said...

take a rest.
take care. :)

mizzbutterfly said...

kina..kina..heheheh mengapakah ko jadi begini... da buhsan yer duk umah..heheh meh sini amik lemak aku..aku nk kurus...huhuhu

kiiinaa. said...

jue:thanx darling
i will! :)

wani:saye sangat stressssss!!! =((
bosan gk duk umh tapi HEAVEN!
ehh,x nk la lemak ko, nt aku obes =))