Tuesday, May 18, 2010

degree ohh degree!!

salam~~
hye kawan2, sehat ke korang?? dah makan ke korang?? dah mandi ke korang??
ramah nye saye!

(",)


less than 2 months, i will continue my study at unikl..
so sad about to leave my lovely bantalss and katil eventhough it's a bit hot here
but it's okay, i'm trying to prepare myself for it!

^_^


saye akan meregisterkan diri pada 11th july 2010 di kampus located in gombak, dan kembali menjalani kehidupan sebagai seorang student yg amat busy lagi tidak terurus..

kalau dulu just HND higher national diploma pun agak penat but later i dont know how, can't imagine yet..but since it is DEGREE, i bet it must be more challenging rite?

perhaps i will be more focus later, hahaha

@_@


for your information, i'm getting better than before, better than 2 weeks before when i was fever... selera makan sangat sangat sangat baguss!!!!

if 2 weeks before, makan nasi konfem tak penah habes but now, i eat so manyyy!! dah balik macam dulu, boleh dah makan nasi 4 kali sehari

hahahahaa

okay, ini je untuk entry kali ni, hope all will be fine!!


wassalam!

3 comments:

Lun said...

gud luk

mizzbutterfly said...

nikmati la saki baki cuti anda sebaeknye k...

kiiinaa. said...

lun:tenkiu ^_^

wany:mmg sedang menikmati
hehe =p