Tuesday, May 4, 2010

bila panas pun boleh baca buku ye

hye kawan2, kali ni nak bagi 1 method baekk punyee~~
kata kan lah hari panas terik dengan matahri memancar bukan maen kan, kita boleh je baca buku dengan selesa dengan memakai cermin mata gelap =)p




ququ dah buktikan yang cuaca panas terik bukan penghalang
actually godek2 gambar tadi nampak la gambar ni, macam lawak je
time tu ququ tengah maen cikgu2, tapi cuaca panas, dengan selamba badak dia pakai cermin mata mama dia


tak tau lah apa yang dia nampak kan, haha =p

2 comments:

.JueJay. said...

hahaha. comel nye dye. ququ ququ.. macam macam gaye.:D

kiiinaa. said...

haha,tau xpe.die mmg pandai pandai
=))