Saturday, May 15, 2010

hati yang sedih bertambah kecewa =(

ohh thomas cup!!


sape tengok match semi final thomas cup tadik??
huhu, mesti korang nanges2 guling atas karpet kan?
ehh, tapi saye tidak ye!
anda kecewe? me too~




dimulakan dengan game datuk lee chong wei dengan lin dan (aku buat merah sebab geram dengan mamat ni)
since tengok first game tadik D'LCW (datuk lee chong wei; i make it short) dah kalah, aku rase second game pun mesti kalah
ehem, sixth sense aku sangat kuat ye!~~

and then, aku rase D'LCW macam ter psiko pulak sebab record 21 kali jumpa (if i'm not mistake), lin dan conquered all games the most, almost 13 games kot kalau tak silap lin dan menang.
and and and, after match lagi geram tengok muke lin dan belagak gile siap bukak baju,, rase nak smash je muke die laju 290km/h @_@



lepas tu next2 game tu dah migrain dah tengok memang takde harapan lagi..
so we just wait till next two years ye anak2~~

by the way, team kite dah maen yang terbaek, we should proud of them
kite ade ke maen sampai thomas cup? takde kan? so watch them and shut up~

maaf ye, gamba players malaysia tak dapat dijumpai pulakss malam2 ni, dont worry anda tetap juara!

kepada indonesia, nanti final fight la habes habesan dengan china ye, terutama nya kepada player indonesia yang saye adore, taufik hidayat,
nanti tolong la fight lin dan habes habesan ye kalau jumpa die~ hahaha

okay lah anak2, saye mahu melayan perasaan yang sedih, gundah, kecewe yang datang bertimbun2 ni, semoge esok masih ade, insyaallah



assalamualaikum!


6 comments:

kenwooi said...

malaysia needs more new outstanding players.. =)

kiiinaa. said...

ken: i totally agree
we shud prepare the new geeration~
thanx for dropping here =)

mizzbutterfly said...

hehehe semgt ke"malaysia"an la ko nih..huhuhu saket jantung aku tgk game mlm tadi..the end aku tak tgk..aku wat wall sticker tuh..huuhuh

kiiinaa. said...

wany:tu laa
aku mmg penyokong badmnton kipas susah mati gk laa
tp pas chong wei men n kalah,aku terus pk mmg kalah laa
haha
tp aku tgk gk smpi abes =(

ainhamzah said...

Agak kecewa dengan kekalahan malaysia..
tp jgn slhkan abg angkat I yea<--dan2 je
haha
xpe, masih ada sinar kejayaan

D.A♥Simple♥Belog

kiiinaa. said...

yep,sgt kuciewe giler2 lah
dah la x sempat hafiz hashim turun maen
wawawaaaa
@_@