Saturday, February 11, 2012

kisah cinta

assalamualaikum semua orang~

malam yg penuh syahdu ni, just nak share story about CINTA

it's not a story about love, it's about CINTA, yes, the person with the name of CINTA :)

ye, nama budak kecil yg comel ni CINTA..

dia jatuh kerusi, dikhabarkan kakak ququ nya tertolak...

seriau pulak tengok luka tu, lagi kesian tengok muka CINTA, nampak macam takut je kan?
:(

ni 2 hari lepas kejadian, kenah jahit 
:(

always be my lovely cousin ever....

malam ni terasa amat touching
tersangat rindu tok...
:(

8 comments:

haney said...

uuuuuuuuuuu scary nye tgk luka dia. kesiannn

~kiinaa~ said...

kakak die cakap dalam jugak luka, kena jahit 3 jarum.. ehh yeke jarum? ke 3 jahitan? haha confuse sat...

kalau tengok gambar first mesti rasa syahdu toucing :((

nuruashia said...

Ya Allah sian dak tecit tu...hhuh

Syida said...

kesian cinta.. mata cinta sangat saya kagum.. moga dia terus di sayangi manusia di sekelilingnya.. :)

~kiinaa~ said...

shia; sian kan? alhamdulillah dah ok :)

syida; insyaALLAH, amiinn :)

saffiya_aleesya @ echa said...

adoiii tengok pun dah rasa sakit..ni kan pulak cinta tu budak lagi..mesti dia menangis tahap tak hengat time tu..minta2 jgn laa berparut sbb kena jahit kan ermmm..

shahrazali said...

ciannya cinta....ini dinamakan Cinta Terluka..hehe..

~kiinaa~ said...

echa;nangis time tgk darah byk sgt :)
shah; aah kn, sesuaiii gitu :p