Thursday, March 29, 2012

down down down T_T


assalamualaikum.. selamat hari khamis yg mulia..

1 je benda nak bagitau. sangat stress dan down T__T

penat sangat,, 

semester 6 ni memang men-stress-kan.. banyak nye assignment.. banyak nye mini project, dengan final year project proposal..

 tengok lah, works to do in 2 3 weeks.. hai laaa.. lotih den...


bila macam ni mula la nak give up, fade up, semua pun ada.. 

nasib tinggal 1 sem lagi then practical.



kawen lah cam ni T_T



aku stress dan aku jugak yg akan calm kan diri sendiri.
power of me.haha
ok dah setel express kt something, because i don't know how to express to somebody.
it's hard to communicate with me,
seriously.

bye!

2 comments:

hanabunga said...

banyaknya benda kena buat!apa pun gudluck eh kak! :)

~kiinaa~ said...

thanx hanabunga yg cantek :)