Sunday, March 11, 2012

welcome back to school ^^

assalamualaikum.

selamat cuti sekolah kepad murid murid sekolah dan para cikgu :D

saya je yg cuti awal and now, back to campus life..

and esok start class dan sem ni memang busy lagi pack!

walaubagaimanapun , isnin dan selasa adalah hari yg class nya saya memang tak suka
(hai la sakina, awak dah set tak suka, macam mana nak fall in love dengan subjects tu?)

ye, class IC and WORKSHOP adalah sangat tak best. seriously :(

terserlah kebosanan kan? dah lah sorang perempuan yg dah sem 6, yg lain sem 1 beb. sapa lah yg suka. duduk sorang2 kat meja, sebelah takde orang, kat depan 2 lelaki ~ haih~

dan sem ini seperti bakal sibuk yg amat sangat, tak seperti sem lepas yg asyik goyang kaki, tidur sampai lebam ",

di samping ini, saya ingin mengucapkan selamat kembali belajar kepada yg baru masuk belajar. hihi. nah, rasa kan pengalaman terindah dalam hidup, iaitu zaman kampus. 

gaya nya seperti tiada motif untuk menaip lagi dan slide IC yg 2 atau 3 minggu lepas yg disuruh re-do pun belum siap -,-

maka nya ya, undur diri dulu.



till then, take care people!

3 comments:

Fadzmie Mohamad said...

Selamat kembali ke kampus! ;)

saffiya_aleesya @ echa said...

memang mcm tu laa bila kita da set tak suka subjek tu mmg automatik kita akan jd boring jer..jgn kata nak study nak dgr nama subjek tu pun dah boring kan..apa pun study rajin2 tau n selamat kembali ke kampus!!

~kiinaa~ said...

fadzmie; thanx :)

echa; kan? tapi seriosly subject tu ok je tp masalah dgn lecturer nye menambahkan annoying tu lagi :(