Wednesday, March 7, 2012

ramai nya manusia yg ada PHD~

assalamualaikum

selamat hari rabu, well, rabu je mesti hujan. macam tau tau je ada pasar malam. baik di tempat study atau pun di rumah~ tapi bagus jugak, Sang Pencipta nak kurang kan dosa apabila kita semua berjimba membeli belah sampai lupa waktu maghrib :)

ok, tu pengenalan je. by the way aku memang pegi pasar malam tadi tapi sempat melawat 2 lanes je. sebab hari pun hujan. alhamdulillah, rezeki turun dari langit..

then, online la, ada status fatin liyana si blogger cantik yg sangat otai.


nampak tak? malas pulak aku nak taip panjang2. ramai sungguh yg buthurt (ehh camni ke spelling die?) bila FL mintak sponsor. 

korang boleh ke official page FL kat sini, then baca lah 1 by 1~

kepada si buthurt buthurt sekalian, apa masalah nye dengan kau? ade ke menjejaskan ekonomi kewangan korang? jangan la menunjukkan sangat sifat tak bertamadun kau tu. biar lah die, bukan ke FL boleh tolong blogshop itu lebih maju? 

haih la, cakap banyak pun tak guna. susah cakap dengan bangsa PHD hebat belaka ni kan? 

aku bukan lah kipas susah mati FL ke apa ke. tapi cara yg condemn tu seriously cam ohh my god kau ni jenis manusia apa? 

cara kau bercakap dan menunjukkan pandangan, orang boleh nilai kau ni manusia jenis apa.

any objections?


2 comments:

Seri Ayu said...

manusia memang begitu
dngki tak bertempat

nonsense -,-


hikhik

~kiinaa~ said...

kan? psycho betul dorang ni. haish~