Monday, August 22, 2011

MARI MENAMBAH FOLLOWER SEBELUM RAYA


assalamualaikum...

hi! salam ramadhan yg ke-22

ehh, rajin pulak ye nak update belog... semalam baru je update... :p

hari ni, berblogwalking throughout so many blogs and i find out something interesting~

"sila click gambar untuk join"



MARI MENAMBAH FOLLOWER SEBELUM RAYA




actually bukan tamak nak follower ramai ramai beribu raban tapi nak dapat kawan kawan baru di alam maya.. boleh baca belog orang lain menambahkan info di samping mengisi masa lapang... ^^

okay, kepada semua yang membaca, selamat menyambut hari raya aidilfitri yg bakal menjelma dalam 8 hari lagi..

maaf zahir batin kalau ada perkataan dalam penulisan sy yg telah menyinggung mana mana pihak, walhal apa yg sy taip kan ni memang ikhlas dari hati, tak tipu punye~

jalani ibadah puasa yg hanya tinggal kurang 8 hari ini dengan penuh berhemah, kejar malam lailatulqadar, bukan berkejar kejaran ke lailatulkamdar =,~

semasa raya nanti, jangan la melantak sangat ye, tau la puasa sebulan kan. ingat sikit perut tu, kesian nak process makanan yg banyak tu~~

jangan main mercun sebab duet tu simpan pegi shopping untuk raya haji pulak ye~

sekian, hati hati di jalan raya semasa balik ke kampung~



14 comments:

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow!!
http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/08/mari-menambah-follower-sebelum-raya.html

Safarina Shaari said...

da follow....follow sy plak ea...:)


http://thestoryofayna.blogspot.com/2011/08/mari-menambah-follower-sebelum-raya.html

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen sudaa follow kamoo...NurReen

Cik Reen melawat dari segmen yg sama...
http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/mari-menambah-follower-sebelum-raya.html

jom sertai contest cik reen nie => http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

Mrs Lurve said...

singgah dan follow, follow me back :)

http://indahitukamu.blogspot.com/2011/08/mari-menambah-follower-sebelum-raya.html

mizzbutterfly said...

selamat hari raya kina :)

EnciK AxixOu said...

singah dari MARI MENAMBAH FOLLOWER SEBELUM RAYA !

salam perkenalan ( jgn marah lau ayat copy paste )
nt lepas raye baru btl2 terjah . neh nak tambah member baru..hehehe

Miss Haza said...

follow suda.. meh meh follw kte gak..

http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/mari-menambah-follower-sebelum-raya.html

maseh.. :P

Surayah said...

follow awk taw
jom follow sy jgk
http://mssurayah16.blogspot.com/2011/08/mari-menambah-follower-sebelum-raya.html

bez amin said...

follow member baru! :-)

shaliza khairi said...

salam.

singgah dari segmen Hannah Tots.

sudi2 kan lah singgah belog shaye.
http://umairamaisara.blogspot.com

salam ramadhan =)

Zul Fattah said...

mari terjah sini..

http://zulfattah.blogspot.com/

cek-tintan said...

bw sini dari segmen yang sama..done follow XD

petuapakar said...

Thanks sudi join segmen pakar yer...Selamat Hari Raya Eid ul Fitr. Pakar follow.

~kiinaa~ said...

terima kasih semua,, insyaallah ada kesempatan sy balas :)

(baru sampai rumah, baru dapat nikmat wifi yg terhebat)