Sunday, August 28, 2011

salam aidilfitri :)

assalamualaikum wbt...

salam ramadhan yg ke-29 yg baru masuk maghrib tadi :)

this might be the last entry for this time of ramadhan, before it leaves us tomorrow...

do u feel happy as we will celebrate eid the day after tomorrow?

i'm happy for celebrating eid but i'm sad that ramadhan will be leaving us; i think i will miss terawih and qiamullail as well :(

and i will be missing the peaceful ramadhan, as i think i have a lot of time during this blessful month...

however, let's pray that this will not be the last ramadhan for us, may we still have next year for it :)




di kesempatan ini, saya, sakina binti mohd kushairi selaku pemilik belog hunnybunnysaya.blogspot.com ingin mengucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri kepada semua kaum keluarga, sahabat handai, rakan taulan, jiran tetangga dan yg paling special; pembaca hunnybunnysaya.blogspot.com...

a thousand apologize kepada semua kalau ada yg terasa dengan sebarang bentuk penulisan atau kata2 saya.. some people like us, some people hate us,, this is my personal blog, a zillion thanks for those yg baca dan ikut.. i know some people feel annoying with mine, but can i say that i don't care because this is my way.. and i wrote as i feel i'm right..

and i already forgive 'you' who hurt me in many ways... with your behavior, words and so on... manusia buat silap kan, tapi kalau ulang silap yg same, think yourself! i always keep this "don't messed up your life with small things!" i hate mess up with people, because they will hate me. as i hate people who mess up with me.. i hate it, really mean it babe. so watch out!

semoga ramadhan yg tinggal sehari ini dapat dimanfaatkan sebaik mungkin, dan juga semoga selepas ini kita dapat menjalani bulan yg seterusnya sebaik ramadhan :)

nak pesan beberapa perkara:

jangan lah makan banyak2 sangat segala ketupat rendang pulut biskut dan semua bagai, relax la der, baru puasa sebulan kot, dah nak makan bukan main tah hengat dunia punye~ ingat sikit, semua tu bawak penyakit je, makan sikit2 sudah la ye~~

jangan nak gatal tangan main mercun bagai, sedekah duet tu lagi bagus~ kalau hilang jari, buta mata, agak2 dapat balik tak nikmat tu?? ^^

sila la pandu dengan berhati2, jangan gelojoh nak sampai cepat ke destinasi korang ye~~



macam terlebih muatan je entry ni, have a nice eid! :)




7 comments:

Laila Majid said...

selamat hari raya too :)

aisya said...

salam aidilfitri, salam kemerdekaan ! :D weeeeeeeee

~kiinaa~ said...

laila majid : selamat hari raya dear
have a wonderful eid :)

~kiinaa~ said...

aisya; selamat hari raya, and hepy merdeka too :)

nuruashia ♥ said...

salam aidilfitri to u too :) hek9!~

~kiinaa~ said...

nurushia; thanx darling! :)

Fafa Adnan said...

selamat hari raya akak! :)