Sunday, September 4, 2011

mari pulang ke hostel, ayuh!! *tangandibahumatapandangatas*



assalamualaikum, salam syawal dan salam september~

salam merdeka? merdeka pun nak jugak? ok fine, amik amik amik~~

alkisah tamat lah seminggu cuti raya yg menyenangkan perut.. maka pagi ini, hendak nye bergerak pulang ke hostel yg menanti.. 

banyak perkara yg menanti  after this, dengan report nye, oral test mandarin nye, phase test nye.. phase test tu ape? owh lupa, phase test tu mid semester examination. aku pun tak paham apesal dipanggil phase test, cakap mid exam sudah *gelabah je*

oh my, how lazy i am to go back there! omg!! omg!! omg!!

i need strength, a lot of strength to face everything.

by the way, entry raya tu, nak sangat post, nak tempek gambar banyak2... semalam baru sempat copy pictures to lappy.. no time to edit, to resize, put watermark and what so ever. ni online pun sebab nak cari info untuk report, =,~

by the way for the second time, i just want to wish happy birthday to reezputri cinta laura, 2 years old already pada 3rd september semalam :)



also, happy birthday to both of my twinnie aunts, achik and achu today, 4th september :)



oh ye, di samping itu, saya menyeru kepada semua pembaca supaya tonton videao bawah ni, *sumpahlawaknakmampusrugikautaktengokhabaqhang*



jenuh aku link url video ke blogger, tapaham apesal blogger tak boleh cari, terpaksa aku upload :S

haa, lawak kan? kalau tension sila la tonton, konfem gelakgilababengtakhengatdunia.


ok lah, dah pukul 3 pagi. esok pukul 9am nak gerak balik gombak. and now, belum cari info untuk report. goodbye je lah keje keje duniawi. esok esok aku buat..

september, please be nice to me. the starting of this semester is not so good.. hate much.

i need strength..
i need strength..
i need strength..
i need strength..


sape sape nak kasi duet raya kat aku boleh kelik bawah ni.. haha..
time kaseh daun keladi, sila la kelik lagi~~ ;))

9 comments:

Fafa Adnan said...

hahaha. sumpah lawak video tu. hahahahaahaha..
btw, slamat berjuang kembali akak. :)
gambate! :D

nuruashia ♥ said...

aja2 fighting..!!! study bek2.. hek8!~

miszatie said...

ohho sgt malas nak balik semula..T_T

haney said...

wuhuu aunty awak cm retisss :)

~kiinaa~ said...

fafa: lawak kan? yg temu ramah dgn messi pun same, tp yg rooney ni mmg tak tahannn!

selamat mengajar kembali :)

~kiinaa~ said...

nuruashia: tenkiu, selamat jugak ;)

miszatie: tau xpe, ni baru je sampai.. fighting!! :)

~kiinaa~ said...

haney: cantik kn? yg sorang, belah kiri kte nak kawen dh end of this year :)

Laila Majid said...

auntie ke tu ? mudanya
muke dorg mcm mix la :)

~kiinaa~ said...

yup pangkat auntie, tua 2 tahun je dari kte ;)