Friday, September 23, 2011

kawan yg terbaik adalah apabila kita gembira bersama mereka.




assalamualaikum...

salam 25 syawal kawan kawan~


hari ini hari jumaat. selamat datang hari minggu. lama sy tunggu kamu tau. tak sabar nak kemas bilik, tengok bilik orang lain kemas je. bilik sy kenapa macam bersepah je? huuu~


___________________

semua orang ada kawan kan? as for me, the bestest friends are when we feel comfort and relief with them. last week, me and my ex-classmate aka ex-college mate were having a great breaking fast dinner.. the 10 of us plus miss mary. the happening activities, wonderful time and great moment we had. 

bagi saya;

kawan yg terbaik adalah apabila kita rasa selesa bersama mereka...
kawan yg baik adalah apabila kita berjumpa, masing masing tak henti bercakap
kawan yg baik adalah apabila kita rasa nak nangis je waktu tu sebab best sangat
kawan yg baik adalah apabila kita terlupa sekejap yg kita ada masalah lain
kawan yg baik adalah apabila kita bercakap dan mereka seakan akan memahami the next sentence kita
kawan yg baik apabila kita rasa macam tak mahu berpisah untuk balik rumah =,~

banyak lagi... the reunion after 1 years and 6 months... 

breaking fast at village view, bangi >> heading to i city shah alam >> heading to uptown shah alam >> sahur at mcD bandar baru bangi



the evening before berbuka puasa, bought some food

yg baju biru tu adalah lecturer yg super duper sporting. :)


girls only :)

kami SEMUA ^^


next, went to i city shah alam ~~

unta itu nama nya Maria.. sombong betul, tau la perempuan yg naek kan :p








ayat al-Quran yg terbesar




finally, went to mcD bandar baru bangi for sahur ^^

friendship is something that kita tak nak rasa hilang...

may friendship last forever babes and dudes :)

(sebenar nye banyak gamba best nak upload tapi wifi sangat slow, punah mood menaip panjang2.. ni pun dah macam hape dah ni)



pea-ass: ini entry terperam sejak 40 hari yg lepas. haha.. super lazy tak sy? ^^


4 comments:

haney said...

wheee bestnya dpt jumpa mmbe :)

mizzbutterfly said...

heheh kan..tapi payah sgt nk jumpa kwan yg selalu ada dgn kita...

nuruashia ♥ said...

mcm mne lak ngn kwn yg just gnekan kite ntk kpntingan dorang aje hek9!

~kiinaa~ said...

hani: best! lagi lagi yg lama tak jmpe, 3 hari 3 malam pun tak habis borak :p

wany: aah wany,, susah sangat nak gather ramai ramai,.. tunggu kenduri kawen :p

nuruashia: kawan macam tu tinggal kan je.. takde la kejam sangat kan macam yg dorang dh buat kat kita (gunakan kita) :)