Monday, September 5, 2011

once upon a time ",


assalamualaikum...

selamat hari raya yg ke-7..

baru 7 syawal tapi feeling raya dah hilang =,=

baru sehari balik ke hostel tapi rasa macam dah sebulan (tipu)

ya ALLAH, bosan nye saya...

bosangilanakmatiakudalambiliksorangsorangnidenganperutberbunyi.

teringat kawan kawan lama.. :(

kalau dulu, petang petang macam ni mesti tengah jogging, jalan jalan, pergi taman, maen badminton, mandi hujan...

tak pun indoor activity; masak masak, makan ramai ramai...


*rumah saye*

tengok, betapa sihat dan sihat lah aku dulu... berat 52kg and now turns to 44kg!!

tak payah nak makan ubat dr rozmey ke, apa ke, haha




best nye hirup udara segar ",


malam malam pun boleh melepak lagi, tengah malam apetah lagi ;)



time nak exam je, ni lah keje kami.. esok nak exam, malam ni cari geng kumpul notes, heaven!




ni cucur udang, time ni penat buat assignment lepas tu lapar. apa lagi, pegi dapur bancuh tepung lalu goreng~~


hany, ko memang fotogenik. haha

selepas kelas. time lepas kelas kalau berkumpul, tak lain tak bukan pot pet sana sini dan plan ke sana ke mari ^^


ni aktiviti tetap, malam je berkerubung dengan wire sana sini, wire laptop punya, wire internet, dengan paper yg semak lagi macam macam... 

aktiviti wajib weekend, start petang jumaat sampai ahad pagi memang macam ni, tak tidur sebab assignment macam orang buat projek klcc. macam tak nak siap je :((


pastu 1 malam nak gi rumah kawan, jumpa artis pulak tengah shooting ^^

stressful but enjoy!



lepas tu mula la laptop sorang2 naik gila. ni laptop tum. aku pun tak ingat apa masalah laptop die sampai gini rupa nya~~


bosan buat keje kat rumah? mcD kan adeeeeeeeeee ^^


earth hour night :)


practice netball nak lawan dengan geng foreigner =))


ha amik kau, badan dorang besar gile. lalu sebelah aku bleh cakap "they are too small" ciss! memang aku kelua court dulu~~

kawad JPA, semangat :D


ni ter best sekali. mandi hujan. lepas tu ramai pulak yg tiru kami. haha ^^


dah sem last macam ni la rupa nya, malas!



di hadapan rumah terchentaaaa



ni betul2 1 or 2 months baru masuk kolej... ^^


okay sudah setel entry ni. sangat bosan dengan keadaan sekarang dan jugak lapar...

mencari mood nak buat report sebenar nya... 

till then, take care people!

jangan lupa kelik heartbeat bawah ni untuk kasi duet raya~ :)

tQ

4 comments:

mizzbutterfly said...

rindu jugak nak balik zaman belajar...alahai....

~kiinaa~ said...

best kn..
tambah pulak ko dh rasa alam bekerja...
mesti lg ghindu ^^

ScArLeT MinE said...

missed it damn much ~~

~kiinaa~ said...

yezzza!