Wednesday, August 17, 2011

wordless Wednesday #6


assalamualaikum... 

salam ramadhan yg ke-16 :)


rendah comel je saya kan?  (muntah!!)

ini copy from cik amal




jeles tak? aku tau laaaaa (baca gaya johan raja lawak tiru eric leong)


pesanan terakhir wardina kepada wanita, perempuan: "lelaki yg baik dan benar2 sayang kamu tidak akan menyentuh kamu sebelum nikah. jika tidak, dia hanya menghina kamu."


wardina is so adorable. she can be an icon rather than others. she's a beauty with brain. she talked bravely, rationally, educationally.. 

________________________


awal tak aku update wordless wednesday minggu ni? ini kerana last week aku ter tak update dek kerana wifi.. penat aku bagi alasan wifi bengong memanjang kan? dari hari jumaat aku tak boleh online, sabtu tu aku dah tension, aku gi qiamulail (tertunjuk alim pulak.. haha) , ahad pun tak boleh online lagi lalu terpaksa aku keluar deting beli baju raya (terpaksa konon, padahal plan 2 minggu lepas dah) , isnin kelmarin pun sama.. petang selasa tadi baru ok.. 

kau rasa tercabar tak iman kau? saket hati aku sebab wifi ni je tau, menyumpah je dalam hati, buat habis pahala puasa aku. choiii! ni bukan wordless wednesday nampak nye dah 2 perenggan aku karang... chooii lagi sekali~


check it out~




8 comments:

sara zainol said...

sweetnye kak wardina.. jampa dia kt mne?

~kiinaa~ said...

sweet sgt awak, cakap mcam popcorn :p
laju je, kelakar pulak.. die datang tempat kte study isnin kelmarin :)

yaSMin said...

jelesnye!!! lawa wardina tuh. min ade tgk siri yg interview die.sgt inspiring! ehehe untung dpt jupe de :D

mizzbutterfly said...

pernh jumpa wardina dekt low yatt...chantik...n die mmg suka bercakap kan....talking...je..

haney said...

ohmaii ohmaiii bile jumpa dia??? wuuwuwuw jelesss! :D

~kiinaa~ said...

min min : die masuk je hall, terus org cm terlopong jp sbb wardina cantik sgt :p
yup, inspiring betul :)


wany: aah, die sendiri cakap mulut die bertih jagung.. haha


haney: hari isnin kemarin die datang tempat kite study ada ramadhan talk ;)

Yana Farinha said...

hyee..nice blog. dah folo awk. jom singgah blog kita. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

~kiinaa~ said...

yana: thanx dear... will do :)